Za Klofany míří Zilwar

10.01.2012 19:30

VS

Druhé kolo Křesťanské amatérské hokejové ligy uzavře souboj Klofanů, kteří přivítají na domovském chrudimském ledě celek HC Zilwar z Rychnova nad Kněžnou. Tým plný mladých hokejových nadějí se i přes nelichotivé postavení v tabulce touží poprat o první body. Podřídil tomu celou tréninkovou přípravu, ve které pod taktovkou trenéra Barabáše a taktickou supervizí již téměř KAHL-trenéra Wawrzacze, nenechal nic náhodě. Mužstvo z Rychnova zapracovalo na fyzické připravenosti a nepodcenilo ani taktickou přípravu včetně nastudování videí z tréninků Klofanů. Vzkaz generálního manažera Stejskala pro Klofany zní jednoznačně: "Chceme do play-off. Zdá-li se to jako odvážné tvrzení, pak vězte, že odvážným štěstí přeje a nějaká Chrudim nás zastavit nedokáže!"

V táboře Klofanů panuje před utkáním uvolněná atmosféra. Mužstvu se vstup do soutěže podařil na výbornou a v nastoleném trendu chce pokračovat i nadále. Svého soupeře však nemíní v žádném případě podcenit. "Připravíme se na ně, jako na každé jiné mužstvo. Chceme hrát svou hru od první minuty a nedělat zbytečné chyby," prozrazuje kapitán Svačinka. V přípravě byla věnována velká pozornost kombinaci, a především střelbě, která v předchozích utkáních leckdy vázla. Mužstvo se v posledních dnech potýkalo s drobnými virózami, trenéru Wawrzaczovi se však hlásí kompletní sestava hráčů. Otazník visí pouze nad nejlepším střelcem Klofanů - Lukášem Vitáčkem, který se potýká se zánětem průdušek.Šestým hráčem na ledě však zcela nepochybně bude početná návštěva fanoušků, která se na domácí zápas očekává.

Utkání bude zahájeno slavnostním vhazováním, kterého se ujme chrudimský kaplan P. Tomáš Kvasnička. A pro všechny příznivce KAHL, kteří se nebudou v sobotu 14. ledna od 9:30 moci utkání zúčastnit, je připraven bonbónek v podobě onlajn přenosu prostřednictvím redaktora serveru onlajny.cz.

Po mistrovském utkání hokejový program pokračuje přátelským zápasem HC Piksla Pardubice - IT Profi Vimperk.

Statistický souhrn

KLO : ZIL
2.

Postavení v tabulce

5.
5:4

Skóre

1:14
David Chvojka, Lukáš Vitáček (2)

Nejproduktivnější hráč

Barabáš Jindřich, Barabáš Ondřej (1)
Lukáš Vitáček (2)

Nejvíce branek

Barabáš Jindřich (1)
Více hráčů s 1 asistencí

Nejvíce asistencí

Barabáš Ondřej (1)
Slezák Lubor (2 min)

Nejtrestanější hráč

Barabáš Ondřej, Barabáš Vojtěch, Kareš Vítězslav (2 min)
100 %

Využití přesilovek

-
100 %

Úspěšnost oslabení

33 %

Pozvánka na utkání