Vedoucí Salaš zasvětí do ligových bojů Poličku

14.12.2011 16:18

VS

V neděli 18. prosince 2011 začne druhé kolo KAHL a hned na úvod je připraven zajímavý duel mezi lídrem soutěže HC Salaš Hradec Králové a ŘKF Polička, kterou čeká první mistrovský zápas v této sezóně.

Hradečtí měli před prvním utkáním trochu potíže se zapsáním hráčů na soupisku, přesto toto utkání zvládli na jedničku a s týmem Rychnova si poradili hladce 14:1. Díky tomu obsadili čelo tabulky soutěže, kterou vedou se dvěma body zásluhou lepšího skóre, a také přední místa statistik. Nejúspěšnějším hráčem v kanadském bodování je útočník Roman Urubčík se 6 body (3 + 3), druhé místo s 5 body drží Marek Valla, který je zase nejúspěšnějším střelcem (4 + 1).

V neděli od 21. hodiny se dá čekat daleko napínavější utkání, než v prvním kole. ŘKF Polička nejen změnila svůj název, ale oproti loňským zápasům také notně obměnila sestavu. Vedle ostřílených harcovníků tak v týmu nalezneme zcela nová jména nadějných mladíků, kteří o sobě teprve budou chtít dát vědět. Příprava poličského celku probíhala v utajených podmínkách, jak však prozradily dobré zdroje blízké vedení ŘKF, tým je na sto procent připraven a nic nebylo ponecháno náhodě. O tom svědčí i několik odehraných přípravných utkání proti celkům ligy neregistrovaných.

Předpokládané sestavy:

HC SALAŠ Hradec Králové: Novák P. - Chlouba, Novák J., Zatloukal, Petráček - Halamka, Hladký, Valla, Sodomka, Urubčík, Žumár

ŘKF Polička: Kučera - Baláš, Dvořák Pe., Grubhoffer, Kalvoda, Šafář D., Šafář V. - Čípek, Dvořák Pa., Kutil, Schaffer M., Schaffer P., Vraspír