Ustavující schůze klubů určila jízdní řád KAHL

12.11.2011 16:55

V páteční svatomartinský podvečer hostilo Vysoké Mýto ustavující schůzi klubů Křesťanské amatérské hokejové ligy. Generální manažeři zakládajících klubů se sešli v malebných prostorách sklepení Penzionu Tošovský, aby načrtli jízdní řád nastávající sezóny. Po úvodním slově Luboše Sedláka se slova ujal otec Jiří Kváš z Pardubic, který vyjádřil poděkování za vznik této křesťanské soutěže a požehnáním a modlitbou odstartoval toto první pracovní setkání.

Bodů k projednání se sešla přehršel. Od rozdělení základních úkolů, sestavení soupisek, určení povinné minimální výstroje, přes hrací systém utkání i celé ligy až po záležitosti financování. Podrobně se k jednotlivým bodům vrátíme v připravovaných článcích, které na našich stránkách naleznete v dalších dnech.

V závěru setkání proběhla volba generálního manažera ligy, kterým se stal Luboš Sedlák. Zástupcem generálního manažera ligy byl zvolen Petr Vtípil. Za členy kontrolní komise byli zvoleni generální manažeři klubů - Petr Halamka, Ondřej Barabáš, předsedou kontrolní komise se stal Petr Dvořák.