Poličské hradby přijede zdolávat Piksla

19.01.2012 16:07

VS

Třetí ligové kolo začíná utkáním, ve kterém se střetnou tradiční historičtí soupeři. ŘKF Polička přivítá pardubický hokejový klub Piksla a k vidění bude zcela jistě zajímavý zápas.

Polička po nepříjemné zkušenosti z Hradce Králové sáhla k vyplnění mezer ve svém kádru a výrazně posílila svou členskou základnu. Výpadek ve třetí třetině podobný tomu proti Salaši již nechce připustit, tím spíše ne před domácím publikem. Zápas odehraje na tři kompletní pětky. Trenér týmu, Petr Šafář st. již namíchal ten správný taktický koktejl, se kterým chce proti pardubickému celku na domácím ledě uspět. Vrásky mu dělají pouze blíže nespecifikované zdravotní potíže brankáře Kučery. Z tohoto důvodu proto počítá s případnou výpomocí začínajícího brankáře Martina Břenka, který bude připraven naskočit do utkání jako brankářská dvojka.

ŘKF také svým fanouškům představí nové dresy a to již v sobotu 21. ledna během turnaje ve stolním tenise. Při této příležitosti budou také posvěceny poličským farářem otcem Miloslavem Brhelem.

Pardubická Piksla už má představení dresů za sebou. Stalo se tak v přípravném utkání proti IT Profi Vimperk, který byl zařazen do tvrdé a náročné přípravy na důležité utkání v Poličce. Piksla z tohoto měření sil se zkušeným soupeřem odešla se vztyčenou hlavou a také poučena, že jen tvrdá střelba ostrostřelců Dufkových na výhru nestačí a je nutné zapracovat na kvalitnější kombinační hře.

Do Poličky jedou Pardubičtí ukořistit své první letošní body a nechat tak zapomenout na nešťastnou úvodní prohru proti Klofanům.

Sestavy z posledního utkání

ŘKF Polička: Kučera - Baláš, Šafář D, Grubhoffer, Čípek., - Vraspír M., Jílek, Kalvoda, Schaffer M., Schaffer P., Šafář V., Vraspír J.

HC PIKSLA: Kouba - Bláha, Deml, Sedlák P.., Dufek P. - Dospěl, Sedlák L., Dufek K., Štarha, Výsocký, Hyxa

Statistický souhrn

ŘKF : PIK
4.

Postavení v tabulce

3.
2:10

Skóre

4:5
Baláš Josef (2)

Nejproduktivnější hráč

Hyxa Petr, Dufek Petr (2)
Šafář Václav, Vraspír Jiří (1)

Nejvíce branek

Hyxa Petr (2)
Baláš Josef (2)

Nejvíce asistencí

Více hráčů s 1 asistencí
-

Nejtrestanější hráč

Výsocký Petr (2 min)
-

Využití přesilovek

0 %
-

Úspěšnost oslabení

0 %