Novinky z přestupů

17.10.2011 18:09

Jen několik dní zbývá do uzávěrky přestupů hráčů KHL a s ubývajícím časem vrcholí kuloární boje o poslední hráče. Skautům HC Klofanů se podařil nevídaný kousek, když do řad mužstva získali hned několik výrazných posil. V pondělí podepsali smlouvu s týmem zkušený útočník Karel Korbel, obránce s tvrdou střelou David Chvojka a na soupisce nebude chybět ani útočník Libor Pivokonský, který je připraven pomoci týmu, jakmile skončí jeho rekonvalescence.

Současně s těmito hráči se generálnímu manažeru Klofanů přihlásil i gólman Richard Kočí, který tak rozřešil otazník nad brankářským postem. Fakt, že Kočí bude předvádět své brankářské umění v červeném dresu s hipogryfem na prsou znamená, že do svatyně týmu HC Piksla Pardubice míří matador hokejových soutěží Václav Kouba. Manažeři obou týmů však při neformální schůzce deklarovali ochotu vyřídit oběma hráčům střídavé starty pro případnou výpomoc.

Otazník zatím visí nad účastí obránce Antonína Fidlera a útočníka Petra Výsockého. Se zdravotními problémy se potýká trenér obou celků Libor Wawrzacz a jeho start v zápase za jakýkoliv klub je zatím vyloučen.