Diskusní fórum

Datum: 12.10.2011

Vložil: fanoušek KHL

Titulek: Chyba na webovkách

Dobrý den, jen chci upozornit na fakt, že v kolonce týmů je tým HC Klofani uveden jako zakládající tým. Byl jsem na obou zápasech v Poličce, a tam místní Kolohnát hrál proti Piksle. Má to tedy být u týmu HC Piksla. Asi drobná chybka webmastera. To se stane.... :-) Jaroslav Svěcený

Datum: 28.10.2011

Vložil: Webmaster

Titulek: Re: Chyba na webovkách

Omlouvám se za pozdní odpověď. Souhlasím, v Poličce hrál Kolohnát proti Piksle, nicméně v té době se ještě nejednalo o Křesťanskou hokejovou ligu. Její myšlenka vznikla právě až na základě těchto společných utkání. A pokud se podíváme na společnou fotografii mužstva, tak nemálo tehdejších hráčů Piksly jsou dnešní Klofani. V širším slova smyslu je možné jako zakládající mužstva chápat všechny týmy, která KHL v této první sezóně absolvují. Petr Vtípil

Datum: 28.09.2011

Vložil: Davis #2

Titulek: kapitánovi 3x fůj

Tak to mě teda zvedlo ze židle-jestli je to pravda, tak se teda Sváčo styď, takhle nás zradit, jediné, co mi ještě dává malou naději, je že zpráva nepřišla z ověřeného zdroje-kdy by bylo z SUPER.cz, tak už bych lámal hůl (už druhou-1. se zlomila při posledním tréninku), ale že to je ČTK, tak ještě doufám. Moc mi budou chybět ty mokré okamžiky, když jsem se se svým milovaným kapitánem míjel na ledu:(

Datum: 05.10.2011

Vložil: L 44

Titulek: Re: kapitánovi 3x fůj

Podle mně je to zbytečně medializovaná kauza. Povězme si upřímně - pokud nepřišla jeho přítelkyně, tak člověk ani kolikrát nepoznal, že je Sváča na ledě... Na HC Kathmandú to možná bude stačit, ale na Klofany? :-) :-)

Datum: 06.09.2011

Vložil: Lukáš 44

Titulek: Video - první trénink

Tak moje žena už video z prvního tréninku viděla, takže teď už ty "hvězdy" apod. můžeme smazat. Navíc je až moc vidět, že to bylo placené "PR". Ale ten Vichnar na konci fakt nemá chybu. Ten mě baví ještě teď. L.

Datum: 08.09.2011

Vložil: Hvězdy

Titulek: Re: Video - první trénink

Nějak jsem mezi tím přešel na jiný sw a při tom se mi ztratily zdroje, takže už to video nedokážu upravit. Tak bez hvězd až příště.

Datum: 29.08.2011

Vložil: L 44

Titulek: 1. trénink

Tak tím článkem 1. trénink si mě fakt pobavil.... I manželku. :-) Což mně mimochodem připomíná, že by to časem chtělo něco jako Fan zone - neboli Klofanclub, kde by naše manželky, dcery a milenky mohly kupovat repliky našich dresů atd.

Datum: 29.08.2011

Vložil: #22

Titulek: Re: 1. trénink

Moje manželka by prý do toho Klofanclubu šla, už se učí pokřiky :-). Jinak jsem rád, že článek pobavil a doufám, že to nebude naposled :-)

Datum: 25.08.2011

Vložil: martin

Titulek: BROUSENÍ BRUSLÍ !!!!

HOKEJI STI POZOR, KDO CHCE NABROUSIT BRUSLE, VEMTE SI JE DNES NA FOTBAL, VEZMU JE KOLEGOVI DO PRÁCE (JE TO HOKEJISTA A VÍ CO S TÍM) BERE 30,- KČ ZA PÁR. KDO NEMŮŽE, STAČÍ KDYŽ MI JE HODÍTE DO NEDĚLE VEČERA DOMŮ. martin vávra (mob. 603 584 382)

Datum: 12.08.2011

Vložil: Pavlas #3

Titulek: Ing. arch.?

Díky za důvěru, ale nemusíme se oslovovat plnými tituly... Na ledě mi budou stejně na nic :)

<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Přidat nový příspěvek