Diskusní fórum

Datum: 05.12.2011

Vložil: Petr Vtípil

Titulek: Re: Piksla x Klofani

Díky, kluci, za super mač. Z obou stran naprostá nádhera. Hned po Nagánu v žebříčku osobních hokejových zážitků :-). (Tam jsem teda nehrál, že jo....)

Datum: 06.12.2011

Vložil: Milan Hejduk

Titulek: Re: Re: Piksla x Klofani

Já jsem tam hrál, ale musím říct, že takovýhle nervák jsme ani v Naganu nezažili. Milan Hejduk

Vložil: Sidney Crosby

Titulek: Re: Re: Piksla x Klofani

I tried something similar the other day (watch here: https://video.nhl.com/videocenter/console?hlp=8471675&fr=false). But Honza was much better. Congratulations, Sid.

Datum: 07.12.2011

Vložil: Vitas #5

Titulek: Re: Re: Re: Piksla x Klofani

Thanks for your recognition! Take care... Vitas

Vložil: Jarda

Titulek: Re: Piksla x Klofani

Kluci, nechal jsem si poslat sestřih z utkání, super zápas. Takhle kdyby bojovali Ti moji Rytíři.... Jarda (Jágr)

Datum: 03.12.2011

Vložil: David Šafář

Titulek: zjevení

Po dlouhých martiriích jsem se konečně "dostal" na stránky KAHL.
No nestačím se divit,co jen mohu shlédnout.Jsem rád, že máme ješrtě pořád mnoho zapálených nadšenců, kteří nás motivují a jsou nám takovými otcovskými vzory k tomu, abychom nezakrněli...
Těšíme se na první i na ta další utkání....
Dresy i formu už máme, tak ještě ten správný náboj... a hurá do boje.
David

Datum: 03.12.2011

Vložil: Pavel Sedlák

Titulek: Re: zjevení

No to je dost, že se ozval i někdo z Poličky. První zápas v Rychnově měl skvělou atmosféru a
zítřejší derby v Pcích bude asi pěkně vyhecované.
Pavel

Datum: 23.11.2011

Vložil: Pavel Sedlák

Titulek: Zmatek v termínech

V kalendáři jsou všichni zváni na úvodní duel KAHL mezi Zilvarem RK a Salaší HK a to v sobotu 22.11.11. Přitom 22 je úterý. Ve výsledcích je tento zápas anoncován na pátek 26.11. ve 12.30.
Ovšem v tomto termínu je na ZS v RK veřejné bruslení.(to se asi budou hráči s bruslícím dost plést) Rezervace na jméno Stejskal je na neděli 28.11. ve 12.30. Takže pokud to není podobnost čistě náhodná s GM Zilvaru, tak správný termín je tedy neděle28.11.11. Prosím zda by někdo kompetentní mohl tento termín potvrdit, nebo uvést termín správný. Děkuji PS

Datum: 24.11.2011

Vložil: Petr Stejskal

Titulek: Re: Zmatek v termínech

Tak toho jsem si nevšiml!!! Ale je to prosté. Zahajovací zápas je od 12:30 na zimním stadionu v Rychnově v sobotu 26. listopadu 2011!! Jste všichni srdečně zváni! Rezervace na stránkách zimního stadionu je na jméno Barabáš.
Tedy ještě jednou:
ZAHAJOVACÍ ZÁPAS - 26. 11. 2011 od 12:30 do 14:00 - zimní stadion Rychnov nad Kněžnou.
Prosím webmastera, aby to takto opravil. Mám po tréninku a ráno od 6 latinu, tak jdu spát.. Těšíme se na všechny příchozí!
To zaznělo taky na dnešní tiskové koferenci. Viz fotogalerie...

Datum: 14.11.2011

Vložil: Webmaster

Titulek: Nová sekce BAZAR

Nabídněte svou nepotřebnou výstroj k prodeji v nové sekci BAZAR. Zašlete nabídku s kontaktem a případně také fotografií na kontaktní e-mail hokejkhl@seznam.cz.

<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Přidat nový příspěvek