Dík za tu nahrávku, hledal jsem ji na Proglasu, ale nenašel. Tak jsem si ji nyní rád poslechl.
Diskusní fórum
Datum: 30.12.2011
Titulek: přátelák
Klofani/Piksla x Medlešice 3:8. Utkání nebylo tak jednoznačné jak napovídá skóre. Medlešičtí těžili z tvrdých střel svých obránců a následně z dorážek.
Datum: 29.12.2011
Titulek: Re: zápas
Termín utkání je v sobotu 14. ledna 2012 od 9:30 do 11:00 na zimním stadionu v Chrudimi.
Datum: 26.12.2011
Ohledně termínu utkání zatím nemohu přesně říct, kdy se odehraje. Není to způsobeno mojí liknavostí, ale tím, že dosud není stanoven rozpis ledu na měsíc leden. Měl jsem přislíbeno informace nejprve 19., poté 23. prosince, ale rozpis ještě stanoven nebyl (zřejmě kvůli pozdnímu dodání požadavků chrudimského HC). Tento týden budu chrudimská sportoviště bombardovat znovu, doufám, že již s úspěchem. Volného ledu je v Chrudimi pomálu, v případě, že neuspěji, zápas by se odehrál ve Skutči, případně Pardubicích. Děkuji za trpělivost a pochopení. 7. ledna budu počítat s tím, že se vám to nehodí.
Datum: 24.12.2011
Hlavně aby to nebylo 7.1.12, jelikož je tříkrálová sbírka!
Datum: 24.12.2011
Titulek: zápas
Prosim vás je už datum na zápas Zilwar s Klofanama ,bylo by dobré už nějaký stanovit.
Datum: 22.12.2011
Titulek: Změna kontaktního e-mailu
Dobrý den. Vzhledem k vysokému počtu návštěv webu KAHL bylo nutné zakoupit prémiové služby webu. V této souvislosti jsme získali mimo jiných výhod také e-mail po doménou kahl.cz. Od 22. 12. 2011 tedy užívejte pro kontakt s vedením KAHL a webmasterem e-mail: info@kahl.cz.
Datum: 22.12.2011
Titulek: Re: Re: Re: Klofani
Jo,. bavilo nás to moc, ale taky proto, že máme silnou podporu!!!! ;-) Ano, vraťte nám anketu! (alespoň někde jsme byli první...)
Datum: 16.12.2011
Titulek: Re: Re: Klofani
Jasně, myslím, že kluky z Rychnova to taky bavilo...